Wellbeing Bootcamp

Enligt studier för ett hälsosamt långt liv måste människor ansluta och återvända till naturen så ofta som möjligt. Studier visar att naturupplevelsen för stadsbefolkningen förbättrar mental hälsa och minskar depression. Under en vecka i vår strandvilla på Euboia-ön, ökar vi möjligheterna till socialt engagemang, fysisk aktivitet, lägre exponering för förorening och ökning av varje enskild persons roll som en del av vårt samhälle på ett unikt sätt. Wellbeing Bootcamp är inte bara en fitness bootcamp utan en introduktion till en hälsosammare livsstil som syftar till ett längre och lyckligare liv.


Den urbana livsstilen kan vara stressande och ansträngande. Du har inte alltid tid att ge din kropp och sinnet den uppmärksamhet som de förtjänar. Wellbeing Bootcamp tar dig till en fantastisk veckoresa. Du kan koppla av medans vi tar hand om alla detaljer om din träning, måltider och inspiration under hela bootcamp. Aktivera detox och återställa din kropp och sinne. Vi vill dela med oss all vår kunskap och hjälpa dig att se in i dig själv genom att initiera dig i vår sätt att leva på. Vi uppmanar dig att öka din självmedvetenhet, följa en energisk vardagsliv, äta hälsosamt, meditera och göra det i din egen takt. Wellbeing Bootcamp är här för dig även efter resan. Du kommer alltid att vara en del av vårt gemenskap. Du mer än välkommen att njuta av denna tid själv, eller dela erfarenheten med vänner. Har du någon rekommendation, preferens, svårigheter eller helt enkelt undrar något, tveka inte att kontakta oss före eller under bootcamp. Vi på Wellbeing Bootcamp har all god vilja att hjälpa dig med allt du undrar eller behöver.

Om

Bootcamps

Filosofi

Resiliens: Resiliens är vår förmåga att hantera motgångar. Flexibilitet och anpassning är dygder som man kan erövra, men du kan fortfarande vara fokuserad på dina mål. Liksom Reynold Neighbor sa: Ha särenhet att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och visdom att inse skillnaden.

Vad är det värsta som kan hända: Människans mål är att uppnå särenhet så att alla dåliga känslor är frånvarande och de vackraste närvarande. De stoiska filosoferna praktiserade vad som ofta kallas ”Vad är det värsta som kan hända”. De praktiserade en negativ projektion av vad det värsta som kan hända är och så märkte de negativa händelser som tankar utan att låta dem berör dem.

Meditation: Kunskapen om vad som är i vår kontroll och vad som inte är, är ett kärnvärde i stoicism och meditation. En människa påverkas inte av händelser snarare från hur man mottager dem. 

Ιmpermanence: Det enda som existerar i nuet. Vi bör inte vara oroliga för detförflutna eller för framtiden, men inte heller vara arrogant. Allt är övergåendeomkring oss och vi kan lära oss att oroa oss mindre, men också att uppskatta ochälska nuet och vår omgivning.

Anti-fragility och dess 3 kärnvärden: Dåliga saker kan hända men vi måste bygga vårt liv på ett sätt som gör oss mer motståndskraftig och mindre ömtåliga när saker går fel. 1. Vi har överskott i våra liv. 2. Vi bör vara försiktiga i vissa områden och ta risker i andra. 3. Vi bör eliminera saker och situationer som gör oss bräckliga. 

Boende:

Boende väljs för att passa vår tänkesätt. Enligt studier för ett hälsosamt långt liv, människor behöver ansluta sig och återvända till naturen då och då. Studier visar att boende nära havet eller naturen förbättrar den psykiska hälsa och minskar depression. En vecka i ett strandnära område, man kan öka möjligheterna till socialt engagemang, fysisk aktivitet, lägre exponering för föroreningar och öka betydelsen av varje individ som en del av en gemenskap på ett unikt sätt. Därför har vi valt att inte hyra vanliga hotellrum utan villor eller andra boenden nära stranden som uppfyller våra värderingar. Boendet vi väljer tillåter oss att uppleva en stress fri livsstil för en vecka. Städning och service ingår samt vår kock som lagar mat för dig varje dag.

Grupper

Vi accepterar endast 8-13 personer per bootcamp och det beror på att vi vill hålla hög kvalitet på Bootcamp och att finnas till med våra tjänster till varje individ beroende på deras behov. Platserna är ofta bokad ganska snabbt så vi rekommenderar dig att boka din plats så snart som möjligt. Nästan alla pass samt seminarier hålls i en grupp men löpning och promenader sessioner hålls i två grupper. En för dem som föredrar en mer balanserad och skonsam träning tempo och en för dem som vill ha en mer intensiv och utmanande upplevelse.

Kost

Vi erbjuder ekologiska och biologiska måltider som produceras och förbereds lokalt med höga näringsvärden och detox effekter. Måltiderna förberedds dagligen av vår privata kock.

Reseförsäkring

Reseförsäkring ingår inte i paketet, men vi rekommenderar att du har det.

Sjuk och olycksfallsförsäkring samt hemförsäkring

Sjuk och olycksfallsförsäkring ingår inte men rekommenderas också. För resor inom EU, om du är EU-medborgare är det alltid bra att ha med dig ditt blåa EU sjukförsäkringskort.

Flyg till Aten

Boka flyg till Aten, Aten-Elefthérios Venizélos internationella flygplats. Det är den närmaste flygplatsen till Euboia ön.
Till Skyscanner

Älska Dig Själv Kravlöst

LÄS MER OM VÅRA KOMMANDE BOOTCAMPS