19-26 OCTOBER 2018

AUTUMN SORBET BOOTCAMP 19-26 Oktober 2018

VAD GÖR DENNA BOOTCAMP UNDERBAR

Vi tar emot endast 10-13 personer per bootcamp och det beror på att vi vill behålla en hög kvalitet och erbjuda våra tjänster till varje individ enligt deras behov. Platser bokas ofta ganska snabbt så vi rekommenderar att du bokar din plats så snart som möjligt.

Enligt studier för ett hälsosamt långt liv måste människor ansluta och återvända tillnaturen så ofta som möjligt. Studier visar att naturupplevelsen för stadsbefolkningenförbättrar mental hälsa och minskar depression. Under en vecka i vår strandvilla påEuboia-ön, ökar vi möjligheterna till socialt engagemang, fysisk aktivitet, lägreexponering för förorening och ökning av varje enskild persons roll som en del av vårtsamhälle på ett unikt sätt.

Om

BOOTCAMP

OM

Wellbeing Bootcamp är inte bara ett fitness bootcamp utan en introduktion till en hälsosammare livsstil som syftar till ett längre och lyckligare liv.

Enligt studier för ett hälsosamt långt liv måste människor ansluta och återvända till naturen så ofta som möjligt. Studier visar att naturupplevelsen för stadsbefolkningen förbättrar mental hälsa och minskar depression. Under en vecka i vår strandvilla på Euboia-ön, ökar vi möjligheterna till socialt engagemang, fysisk aktivitet, lägre exponering för förorening och ökning av varje enskild persons roll som en del av vårt samhälle på ett unikt sätt. Wellbeing Bootcamp är inte bara en fitness bootcamp utan en introduktion till en hälsosammare livsstil som syftar till ett längre och lyckligare liv. Den urbana livsstilen kan vara stressande och ansträngande. Du har inte alltid tid att ge din kropp och sinnet den uppmärksamhet som de förtjänar. Wellbeing Bootcamp tar dig till en fantastisk veckoresa. Du kan koppla av medans vi tar hand om alla detaljer om din träning, måltider och inspiration under hela bootcamp. Aktivera detox och återställa din kropp och sinne. Vi vill dela med oss all vår kunskap och hjälpa dig att se in i dig själv genom att initiera dig i vår sätt att leva på. Vi uppmanar dig att öka din självmedvetenhet, följa en energisk vardagsliv, äta hälsosamt, meditera och göra det i din egen takt. Wellbeing Bootcamp är här för dig även efter resan. Du kommer alltid att vara en del av vårt gemenskap. Du mer än välkommen att njuta av denna tid själv, eller dela erfarenheten med vänner. Har du någon rekommendation, preferens, svårigheter eller helt enkelt undrar något, tveka inte att kontakta oss före eller under bootcamp. Vi på Wellbeing Bootcamp har all god vilja att hjälpa dig med allt du undrar eller behöver.

INGÅR/ INGÅR EJ

INGÅR:

 • Transport från och till flygplatsen (den första och sista dagen av bootcamp)
 • Ditt boende framför stranden
 • 3 måltider per dag (frukost, lunch, middag) ekologiska produkter, hälsosamma måltider, som förberedds dagligen av din privata kock. Lokala naturliga och närodlade ingredienser (Vegetariska, Vegan vänliga måltider / vänligen meddela oss för din speciella kost eller allergier så får du din egen meny för hela veckan)
 • Obegränsad vatten, örtteer, juicer och frukt varje dag
 • dagliga Ashtanga yoga klasser
 • dagliga meditations klasser
 • daglig träning (löpning och vandring vissa dagar)
 • tid för avkoppling och återhämtning
 • seminarium om yogans filosofi
 • seminarium om wellness
 • Personlig wellness rådgivning under veckan
 • Havsbad
 • Tips om till lokala intresseområden och stränder
 • Betalningen gör du smidigt med delbetalning, kortbetalning, Internetbank eller PayPal.

INGÅR INTE:

 • Flygbiljetter
 • Reseförsäkring
 • Avbokningsskydd (det ingår oftast i hem eller kort försäkringen)
 • Sjuk och olycksfallförsäkring

INGÅR

INGÅR EJ

PRELIMINÄR

SCHEMA

Observera att följande schemat är ett exempel.

DAG 1

Idag landar nästan alla från vår grupp i Aten. De som är hungriga kommer att njuta av en färsk tillagad måltid och senare fortsätter vi med presentationen av gruppen och aktivitetsschemat. Yoga, middag, personligt konsultation och en sen meditationssession kan förekoma.

DAG 2 - DAG 7

Under dessa dagar har vi vår vanliga morgon yoga klass, frukost, träningspass, mellanmål, lunch, siestas, vi njuter av stranden för att bada, träna igen, meditera, spela schack för att träna vår sinnen, ha föreläsningar och vi kommer nog att äta middag i trädgården tillsammans med ljudet av vågor. Varje dag är annorlunda vid wellbeing bootcamp. Vi är glada att anpassa vårt schema enligt gästernas och gruppens behov.

DAG 8

För nästan alla är det dags att lämna wellbeing bootcamp med hjärtan fylld av energi, inspiration och laddade batterier inför vintern. Vi tar en kort meditation ssession och en stadsvandring för dem som vill och farväl tills vi träffas igen!

Boende

Denna villa ligger precis vid vattnet och har en privat strand. Konstverket av den berömda grekisk arkitekten Zenetos. Ett bioklimatiskt hus byggt av en arkitekt som brydde sig mycket om miljön. En noggrant utformad villa på 250kvm, i fullständig harmoni med havet och naturen. Den ligger inbäddat i det existerande landet av 7.500 tallar. Euboia är en populär VIP-semester destination. Den gamla staden ligger bara 2 km från villan. I Euboia kan du besöka antika platser, medeltida slott, bysantinska kyrkor och och njuta av den unika ekosystem, sand och stenstränder. Euboea ståtar med fruktiga dalar, skogar, grottor, kullar och magiska stränder med lugn och charmiga fiskebyar.

Grupper

Vi accepterar endast 8-13 personer per bootcamp och det beror på att vi vill hålla hög kvalitet på Bootcamp och att finnas till med våra tjänster till varje individ beroende på deras behov. Platserna är ofta bokad ganska snabbt så vi rekommenderar dig att boka din plats så snart som möjligt. Nästan alla pass samt seminarier hålls i en grupp men löpning och promenader sessioner hålls i två grupper. En för dem som föredrar en mer balanserad och skonsam träning tempo och en för dem som vill ha en mer intensiv och utmanande upplevelse.

Utrustning

Förutom kläder och personliga saker behöver du inte ta med dig någon utrustning (så som yoga mattor).

Väder Forecast

Klimatet i Oktober är fortfarande på varmt! Du kan förvänta dig minst 15-26 grader men på kvällen kan det vara lite kyligt, så ta en jacka med dig!

Ledare och medarbetare

Martina

Milla

Mia

Mina

Takis

Flyg till Aten

Boka flyg till Aten, Aten-Elefthérios Venizélos internationella flygplats. Det är den närmaste flygplatsen till Euboia ön.
To Skyscanner

Vanliga Frågor

Vill du uppleva vacker Grekland i en underbar villa med ditt privat strand, kock samtidigt som du får träffa och inspireras av likasinnade, då ska du träna med oss! Vårt mål är en välmående livsstil som syftar till ett längre, lyckligare och friskare liv. Vår mission är att medföra ljus i vårt och andras liv. Vår vision är att vara tränare som inspirerar, motiverar och tränar vår gemenskap via varje bootcamp och ge våra kunder värdefull utrustning för livet även efter bootcampen.

Förutom upplevelsen och gemenskapen vill vi att det ska vara enkelt för dig. Du ska få en attraktiv helhetsupplevelse där du själv inte behöver lägga någon tid eller tanke på planering, överlåt det till oss. Bara att boka och packa väskan.

Självklart! Tänk bara på att du kommer dela rum med någon.

Delbetalning, Kort, Direktbank, Paypal

Du betalar hela beloppet i samband med bokningen och då skickas en bokningsbekräftelse med resten av information till den mailadress du angav i samband med bokningen. Om du inte får denna, vänligen titta om den har hamnat i din skräppost, kontakta annars omgående

info@wellbeingbootcamp.com.

Bokningen till resan är bindande. Se möjligheter kring avbokning i våra resevillkor.

Tyvärr går det inte att boka specifik rum eller typ av säng. Du kan alltid maila oss om ditt önskemål men vi kan inte garantera någonting.

Mer Information

 • Kostnaden per person för vår Wellbeing Bootcamps år 2018 är 12900 kronor(inklusive moms) per person.
 • Detta pris är baserat på personer som delar ett dubbelrum eller ett kvartettrum på 56 kvm i villan.
 • Vänligen meddela oss om du har speciella kostbehov minst två veckor före bootcamp. Vänligen ange om din speciella begäran är ett av medicinskt tillstånd.
 • Rökning är inte tillåten i villan - inklusive ångcigaretter - eller i något område av byggnaden. Du kan röka utanför fastigheten!
 • Handdukar finns här. En bikini och flip flops är en bra idé att ha med dig samt en jacka ifall det blir kyligt på kvällen.
 • Glöm inte dina gåskor eller löparskor.
 • Förutom våra gemensamma resor till staden, om du vill besöka staden eller shoppa individuellt, hjälper vi gärna dig med att boka en taxi åt dig men du står för kostnader (det är inte dyrt att använda taxibilar i Evia)
 • På wellbeing bootcamp tolererar vi ingen diskriminering eller sexuella trakasserier. Alla är välkomna oavsett kön, etnicitet, könsidentitet eller könsuttryck, social bakgrund, funktionsförmåga, sexuell läggning, ålder, eller religion eller annan trosuppfattning.

FÖLJ MED!

BOKA NU!